Φωτογραφία Διαχειριστής study.eap.gr
Οδηγίες χρήσης για φοιτητές της υπηρεσίας "Ηλεκτρονικοί Χώροι Εκπαιδευτικής Διαδικασίας"
από Διαχειριστής study.eap.gr - Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, 11:31 πμ
 

Αγαπητοί φοιτητές,

σας αποστέλλουμε συνημμένα τις οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας «Ηλεκτρονικοί Χώροι Εκπαιδευτικής Διαδικασίας». Για να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτετε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκπαίδευσης (portal) του Ε.Α.Π..

Πλέον, εκτός του Ψηφιακού Αναγνώστη Τόμων (ΨΑΤ), έχετε πρόσβαση και στις ΘΕ που θα παρακολουθήσετε κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

Η ανάρτηση του υλικού εκπαίδευσης για την εκάστοτε ΘΕ είναι ευθύνη των διδασκόντων και μπορεί να γίνει είτε στην αρχή της ακαδημαϊκής περιόδου είτε κατά την διάρκειά της.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Από 1η Οκτωβρίου όλη η σχετική επικοινωνία θα γίνεται με το email που λάβατε από το Ε.Α.Π..

Από εκείνη την ημέρα, η καρτέλα σας στις υπηρεσίες μητρώου και οργανωτικά στοιχεία (http://open.eap.gr) καθώς και στην υπηρεσία «Ηλεκτρονικοί Χώροι Εκπαιδευτικής Διαδικασίας» (http://study.eap.gr) θα συμπληρωθεί αυτόματα με το νέο email.

Όσοι λοιπόν δεν έχουν λάβει κωδικούς για το email, μπορούν να παραλάβουν τα στοιχεία τους λογαριασμού τους από τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: http://apps.eap.gr/email/index.html. Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που χρησιμοποιείτε κατά την είσοδό σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκπαίδευσης (portal) του Ε.Α.Π..

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ανάκτηση των κωδικών σας για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (portal) του Ε.Α.Π., ακολουθήστε τις οδηγίες του υπερσυνδέσμου http://study.eap.gr/login/forgot_password.php.

Για προβλήματα και ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό email επικοινωνήστε στο mail_support@eap.gr.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκπαίδευσης του Ε.Α.Π., παρακαλώ επικοινωνήστε στο portalhelp@eap.gr

 

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!


 
Φωτογραφία Διαχειριστής study.eap.gr
Απάντηση: Οδηγίες χρήσης για φοιτητές της υπηρεσίας "Ηλεκτρονικοί Χώροι Εκπαιδευτικής Διαδικασίας"
από Διαχειριστής study.eap.gr - Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013, 3:49 μμ
 

Αγαπητοί φοιτητές,

σας αποστέλλουμε ανανεωμένες τις οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας "Ηλεκτρονικοί χώροι εκπαιδευτικής διαδικασίας" (http://study.eap.gr).

Υπάρχουν μικρές αλλαγές στην παράγραφο 5.1 "Υποβολή Εργασίας".